Hjelp meg med å holde Kittys oppgaver i live :-D

Har du installert AdBlocker? Mange digitale enheter har dette automatisk, og det er logisk, for jeg vet at det kan være irriterende med reklame. 😛

Men – har du tenkt på at noen av oss er avhengige av reklameinntekter for å få hjulene til å gå rundt? Etter at de klassiske googlesites ble lagt ned, og jeg flyttet til domenet kittysoppgaver.com, betaler jeg penger fra egen lomme for å ha dette nettstedet. 😉

Reklamen hjelper meg på veien, så det eneste jeg ber om er at du skrur av AdBlocker for alltid på kittysoppgaver.com. 😀

Slik gjør du på PC:

Se etter det røde stoppskiltet med en hånd på øverst til høyre, og trykk på det (se bildet nedenfor).

Velg “always”.

Det er veldig enkelt og helt gratis, og er til stor hjelp for meg!

Tusen takk for at du skrur av AdBlocker på Kittys oppgaver. 😎