Hei alle brukere av Kittys oppgaver :-)

Dessverre har google-sites bestemt seg for å legge ned de klassiske nettsidene sine fom. 1. september 2021, så jeg har blitt nødt til å flytte alt innholdet på sidene mine til kittysoppgaver.com. I skrivende stund er dette i høyeste grad work in progress, og kanskje en smule kaotisk …

– Men kanskje jeg ikke skal si dessverre? Kanskje det kommer noe godt ut av denne flyttingen, siden de opprinnelige Kittys oppgaver ble til mens jeg gikk veien, og google-sites muligens ikke var den best egnede plattformen til dette? Hadde jeg visst nå i dag hvor mye jeg skulle legge ut, så hadde jeg kanskje valgt en annen plattform fra starten av. Time will show om flyttingen er av det gode eller ikke 😛

10 thoughts on “Hei alle brukere av Kittys oppgaver :-)

 1. Hei Kitty
  Jeg satt og jobbet med min søn som begynner i 8 klasse neste måned.
  Tilfeldigvis oppdaget jeg din side, og har hatt kjempe nytte av den.
  Tusen takk og fortsatt god sommer.

  1. Tusen takk! 😀 Det var hyggelig å høre! Jeg håper du fortsatt finner frem til det du trenger, nå som jeg sitter og flytter ting over fra det ene stedet til det andre. Fortsatt god sommer til deg og din sønn også! Kitty 😀

 2. Tusen takk for kjempegode matteoppgaver. Jeg jobber med ungdommer som har droppet ut av videregående skole og sliter med grunnleggende matte. Siden din er den beste jeg har kommet over med gratis oppgaver. Jeg er veldig takknemlig for at jeg slipper å lage oppgavebe selv

 3. Hei!
  Jeg får ikke lasta ned filene dine? Må jeg kjøpe noe program for å få lasta dem ned?

  1. Har du trykket der det står “Download”? Mange av filene er i Word, og det funker ikke så bra på mobil, men jeg tenker at de fleste uansett laster ned filene på PC. Nei, du trenger ikke å kjøpe noe program; filene er enten Word eller pdf. 😉

 4. Nå ble jeg glad for at siden din ikke var borte! Jeg har brukt spesielt matteinnføringen de siste fire årene, og har tenkt å fortsette med det i år. I tillegg har jeg også brukt en del norskoppgaver som jeg har funnet inspirerende og nyttig. Tusen takk for at du deler 🙂

 5. Hei,
  tusen takk for flotte sider og masse gode tips og idear!
  Eg ventar spent på opplegget ditt “Prat i vei med kortstokk – ord og begreper”, då det kan sjå ut til å vere akkurat det eg er på jakt etter i mi undervisning. Veit du noko om når du får lasta det opp?

  Mvh Trude Sønnesyn

  1. Hei! Takk for gode ord 😀 Vel, dette hadde jeg tenkt å laste opp samme kveld som jeg begynte på det, men så tok det ene det andre (deadline link 6, mm.), som det pleier å være. Kan du sende meg din mail, så kan jeg maile det til deg; og du kan være med å teste? 😛 Kitty 😀

Comments are closed.