Overflytting – viktig info :-D

Jeg har sittet mange timer gjennom mange år i arbeidet med Kittys oppgaver. I en perfekt verden burde jeg selvsagt gjennomgått alt, og redigert og oppdatert, men det sier seg selv at det ikke er mulig med begrenset tid for én person. Det meste blir derfor flyttet over som det er, om det begynner å bli gammelt eller om det er “like fint”. Jeg har jo ikke lyst til å slette noe som folk kanskje fortsatt bruker.

Unntaket er oppgavene om norske fylker, og oppgaver jeg har laget til lærebøker som begynner å bli helt ute, som f.eks. Stairs i gammel utgave. Disse oppgavene har ikke fått bli med videre til nye Kittys oppgaver.

14 thoughts on “Overflytting – viktig info :-D

 1. Jeg har brukt så mange av dine engelskoppgaver, så tusen takk for at du er så raus og deler🤗!

 2. Ble lettet når jeg fant ut at opplegget ditt var flyttet og ikke slettet! Så på svømmeopplegget ditt før sommeren, og fant det ikke med et enkelt google-søk nå. Vi har svømming på 4. trinn, vil du anbefale opplegget ditt for 3.kl eller 5.kl til dem? De har vært heldige og fått være med noen ganger i fjor (usikker på hvor mye) 🙂

  1. Bra du fant det! 😀 Jeg hadde ikke lyst til å flytte dette, men jeg måtte. 😉 Om dere skal bruke 3. trinn eller 5. trinn er nok veldig avhengig av hvor trygge de er i vannet fra før, så det er litt vanskelig å svare på … Men jeg TROR det er best å starte med 3. trinn, og heller gå over til 5. trinn om det skulle vise seg å være for lett. 😀

 3. Tusen takk for alt det flotte du har laget, og legger ut , og at du tar jobben med å opprette nytt domene og flytte alt. Har brukt mest engelsk, men har også oppdaget andre ressurser som jeg gleder meg til å ta i bruk. Du gjør livet som lærer adskillig lettere 🙂

 4. Klarer ikke å finne igjen arkene med de 4 regneartene. Er de flyttet over?

 5. Hei!
  Tusen takk for flotte matematikkinnføringer.
  Går det an å legge link til oppgavene slik som før?

  1. Hmmm, hva mente du med link? Oppsettet på denne siden er litt annerledes enn på min forrige side, så jeg måtte gjøre ting litt annerledes. Jeg valgte å legge innføringene i zippede mapper, fremfor å legge link til 90 filer. Det er jo faktisk cirka 90 filer per trinn, for det er 30 innføringer på 3 nivåer. 🤪 Jeg tenkte kanskje det var lettere å laste ned en mappe og få flere på en gang? Kitty 🤗

 6. Hei! Jeg er veldig glad i bruke Kittys oppgaver, og er sef kjempeglad at oppgavene fortsatt finnes. Har ikke utforsket nye siden enda. Vil også takke for at du deler det du har gjort og satt av så mye tid på. Det er gull verdt. Takk!

 7. Hei!
  Takk for mange nyttige og fine oppgaver. Jeg har brukt dem flittig i norsk. Jeg har også brukt lenkene du hadde liggende på den gamle siden for å lage kryssord selv. De klarer jeg ikke å finne igjen. Har du mulighet til å legge ut de lenkene på nytt her?
  Hilsen Marianne

Comments are closed.