Lag egne kryssord, wordsearches, mm.

Flere har sendt mail og spurt etter kryssordgeneratoren jeg linket til før jeg flyttet Kittys oppgaver. Jeg skal legge ut ny link til denne. I mellomtiden kommer den her: 🙂 https://www.armoredpenguin.com/ 🙂

Det finnes mange generatorer der ute, men jeg liker denne veldig godt! Lag kryssord eller wordsearches om elevene i klassen, farger, historiske personer, ukens øveord, engelske ord … Bare fantasien setter grenser! 🙂 Word Scramble 🙂 og 🙂 Word Match 🙂 anbefales også (på den samme siden).

Kitty 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock